31. JULI 2019 kl. 16:40
Lasse Vigen: Polakkernes tur til at komme under pres
I morgen fløjtes returopgøret i Europa League-kvalifikationens anden runde mod Lechia Gdansk fra Polen i gang. Vi fik et rigtig vigtigt udebanemål i 2-1-nederlaget i Gdansk, som de blågule skal prøve at udnytte, og så fortæller Lasse Vigen om nogle af de ting, han og resten af Brøndby-mandskabet skal gøre anderledes i kampen på Brøndby Stadion.

 - I europæiske kampe er udebanemål altid vigtige, og det giver os en ganske udmærket chance, hvis vi selvfølgelig præsterer. Det alt afgørende, at vi går ud med det rigtige udtryk og forsøger at spille på vores måde, så vi ikke spiller som i Polen, hvor vi synes, at de fik lidt for meget rum at spille i.
 
- Jeg tror egentlig, at troen har været til stede hele tiden, også før vi vendte kampen mod OB. Kampen nede i Polen var også et udtryk for, at vi blev lidt for rystet i forhold til vores måde at spille på. Vi skal have lidt mere mod til at bygge spillet op og blive ved med at spille, selvom det er en modstander, der står lidt dybere, og som venter og slår kontraer. Så synes jeg, at vi huske på, at de bedste kampe vi har spillet, har været når vi har været modige nok til at spille igennem kæderne og holde i bolden på de rigtige tidspunkter. Så vi skal sørge for, at vi ikke falder for meget og slår lange bolde.
 
Stemningen og larmen i første opgør på Energa Stadion var til at føle på, og selvom mange trofaste Brøndby-fans var mødt op for at støtte Drengene fra Vestegnen, så stod langt størstedelen bag Lechia Gdansk. Lasse Vigen håber, at det vil vende på Brøndby Stadion, så det er polakkerne, der bliver presset af tilskuerne.
 
- Nede i Polen var der også god støtte til os, ligesom der plejer at være på europæiske udebaner, men det er klart, at det er en hel anden kulisse, vi forventer i morgen. Nu er det polakkernes tur til at komme under pres fra tilskuerne på lægterne, og det håber vi selvfølgelig, at en masse vil hjælpe med.
 
Hvis du ikke har købt billet til den vigtige kamp, kan du stadig nå det her.
 
Hvis du kommer ind og støtter holdet, kan du her læse informationerne til kampen.
 
Foto: Getty Images