30. JULI 2019 kl. 11:20
Trafik- og faninfo til returopgøret mod Lechia Gdansk
På torsdag skal 1-2-nederlaget i Polen vendes til en samlet sejr på Brøndby Stadion, når Lechia Gdansk kommer på besøg til andet opgør i Europa League-kvalifikationens anden runde. Med Simon Hedlunds vigtige udebanemål i Gdansk, er det slet ikke en umulig opgave.
 
De polske tilskuere stod for en kæmpe opbakning på Energa Stadion i Gdansk – nu er det vores tur til at gøre det samme. Hvis du skal med på stadion for at støtte de blågule, får du her nogle faninformationer.

Europa Cup i Fanzonen
I Fanzonen vil der før kampen være mulighed for at blive meget klogere på mulige konsekvenser af Brøndby IF's, og de øvrige danske holds, resultater i de europæiske turneringer. I vores sportslige optakt, som vi præsenterer i samarbejde med 3point.dk, vil Brøndbyfan og koefficient ekspert Jonathan Holtegaard blandt andet gøre dig klogere på UEFA´s koefficient system.
 
I dagens Apollo Sommer Quiz vil fokus også være på de europæiske kampe og dagens modstander fra Lechia Gdansk. På skærmene vil der dagen igennem blive vist højdepunkter fra tidligere europæiske kampe. 
Som altid vil foodtrucks fra Københavns mad og marked sørge for noget godt at spise, og der vil også være rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer den første time, så en øl koster 35 kr. og en sodavand 20 kr.
 
Program for dagen
 
Kl. 16:30
Fanzonen åbner
 
Kl. 16:30-17:30
Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand: 20,-
 
Kl. 16:30
Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise
 
Kl. 16:30
Højdepunkter fra europæiske kampe på skærmene
 
Kl. 17:30
Quiz på skærmene. Test din paratviden om Brøndby IF – FC Midtjylland i Kahoot-quizzen
 
Kl. 18:25
Sportslig optakt i samarbejde med 3point.dk. Fokus på Europa Cup med Jonathan Holtegaard
 
Kl. 19:30
Kampstart: Brøndby IF – Lechia Gdansk
 
Kl. 20:15
Pause i kampen: Fanzonen er åben
 
Kl. 21:20 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt
 
Trafikinformationer
 
Der er udsolgt på udebaneafsnittet til torsdagens kamp, og netop på grund af de mange mennesker er der også nogle praktiske informationer angående trafikken omkring kampen.
 
Til kampen vil P1 være reserveret til udeholdets tilskuere hele dagen. Det vil derfor ikke være muligt for Brøndby-fans at parkere her. Området bag udebaneafsnittet og indkørslen til stadion fra Gildhøj-krydset vil være lukket fra kl. 14 - der vil kun være adgang for udeholdets fans. 
 
Al færdsel til stadion og parkeringspladserne P2, P3 og P4 efter kl. 14 for hjemmeholdets tilskuere skal foregå syd om stadion ved Brøndby Hallen. De røde streger på grafikken nedenunder viser, hvor afspærringen er sat op.
 
Cyklister og fodgængere kan benytte cykel-/gangstien ned fordi den gamle Hytten, hvis du kommer nordfra. Cykel-/gangstien der går parallelt med Brøndbyvester Blvd. vil ikke være tilgængelig efter kl 14. 
 
Har du ikke købt billet til opgøret endnu, kan du gøre det her.

Der er kampstart kl. 19:30, og du kan se kampen live på 6’eren.