30. JULI 2019 kl. 16:00
Kasper Fisker: Vi skal bruge vores fans
Torsdag aften går det løs på Brøndby Stadion, når Lechia Gdansk kommer på besøg til andet opgør i Europa League-kvalifikationens anden runde. Polakkerne går ind til kampen med en føring på 2-1 fra i torsdags, men Kasper Fisker spår en helt anden kamp på Brøndby Stadion, hvor det er de blågule, der har fansene i ryggen.
 
- Vi går efter at vinde. Jeg synes, det var en hård modstander nede i Polen, men jeg tror, det bliver en helt anden kamp på hjemmebane. Vi skal spille med meget mere kvalitet, end vi gjorde dernede, og så skal vi bruge vores fans, ligesom de brugte deres publikum, til at bringe den her energi og troen på, at det kan lykkes. Og så tror jeg, at vi har en meget god chance for at få et godt resultat.
 
- Det er sindssygt vigtigt for klubben, at vi går videre. Det er ikke sikkert, at vi kommer i et europæisk gruppespil, som vi rigtig, rigtig gerne vil, men det er vigtigt, at vi slår de her hold og får de her succesoplevelser som hold og klub. Og i det mindste giver os chancen for at gå efter at lave den her store overraskelse i de næste runder. Så det er sindssygt vigtigt, at vi går videre, lyder det fra Kasper Fisker
 
Brøndby IF har et tæt kampprogram for tiden med to kampe om ugen siden Europa League-kvalifkationen gik i gang for fire uger siden, men det er noget, midtbanespilleren synes er fedt, og noget man som hold skal gøre sig fortjent til.
 
- Jeg står lige uden for startopstilling og håber selvfølgelig på at få nogle flere minutter, så det er fedt, at der er så mange kampe efter hinanden. Og det er ikke noget man skal pive over. Det er noget, man gør sig fortjent til, og som man skal stræbe efter hele året. Så det er selvfølgelig dét, vi gør, fortæller midtbaneslideren.
 
Skal du ind og se kampen, men har ikke købt billet endnu, kan du gøre det her. Og du kan læse informationerne om kampen her.
 
Kampen fløjtes i gang kl. 19:30 på Brøndby Stadion, og du kan se kampen live på 6’eren.
 
Foto: Getty Images