Faninfo til sæsonens første kamp

08.07.2019 15:10

På torsdag bliver sæsonen endelig skudt i gang på Brøndby Stadion, når Drengene fra Vestegnen tager imod FC Inter Turku i Europa League-kvalifikationens første runde. Opgøret bliver Niels Frederiksens første officielle kamp i spidsen for Brøndby IF, efter han kom til for to uger siden. Kampstart er kl. 19:00, men Fanzonen holder åbent fra kl. 16:00, så der er god grund til at tage på stadion inden.
 
Vind den nye trøje i Fanzonen
Før kampen mod FC Inter Turku er der sæsonstart i Fanzonen med Kahoot-quiz og sportslig optakt, som begge vil have fokus på det europæiske.
 
I Kahoot-quiz’en får du muligheden for at vinde den helt nye hjemmetrøje, som spillerne løber på banen i for første gang mod FC Inter Turku.

Rig mulighed for mad og drikke
I den kommende sæson vil vi fortsætte med at tilbyde rabat til sæsonkortholdere i den første time, så en øl koster 35 kr. og en sodavand 20 kr.

Der vil være god tid til at indtage aftensmaden inden kampen, hvor Københavns Mad & Marked endnu engang kommer med food trucks.
 
Program for dagen

Kl. 16:00
Fanzonen åbner

Kl. 16:00-17:00
Rabat til Sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand: 20,-

Kl. 16:00
Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise

Kl. 17:15
Quiz på skærmene. Test din paratviden om Brøndby IF i Europa og vind den spritnye hjemmebanetrøje

Kl. 18:00
Dagens startopstilling offentliggøres, og der er sportslig optakt fra scenen

Kl. 19:00
Kampstart: Brøndby IF – FC Inter Turku

Kl. 19:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben

Kl. 20:50 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt
 
Familie Loungen åbner to timer før kampstart for alle børn og forældre, som kan benytte sig af indendørs- og udendørsaktiviteterne.

Der er gratis adgang til kampen for sæsonkortholdere. Husk dog at du skal trække en sæsonkortbillet inden kampstart. Det vil altså ikke være muligt at gå ind med sit normale sæsonkort. Læs mere information her.

Har du endnu ikke købt billet til kampen, kan du gøre det her.