Gratis adgang for sæsonkortholdere til kampen mod FC Inter Turku

27.06.2019 09:00

Den 11. juli skydes sæsonen for alvor i gang, når vi på hjemmebane møder finske FC Inter Turku i Europa League-kvalifikationens første runde. Og har du allerede sikret dig sæsonkort til næste sæson, kan du komme gratis ind og se sæsonpremieren.

Til denne kamp vil der kun blive åbnet for nogle udvalgte afsnit. Man kan derfor ikke forvente at kunne benytte sin normale sæsonkortplads, ligesom det ikke vil være muligt at gå ind med sit sæsonkort, men derimod via den billet, som man trækker til kampen.

Åbent i udvalgte tribuneafsnit
Til kampen vil der kun blive åbnet for de nedre afsnit på Syd-, Øst- og Nordtribunen, mens der på Vesttribunen kun vil være åbent i loungerne. Udeholdets fans vil være placeret i gæsteafsnittet.

Sådan trækker du din sæsonkortbillet

Købt før den 24. juni:
Sæsonkortholdere til Brøndby Stadion indløser deres billet til kampen ved at indtaste sæsonkortnummeret / Billetto ID i kodefeltet ved billetkøb, hvorefter man frit kan vælge en plads i de åbne afsnit. Det er muligt at tilknytte flere sæsonkortkoder i samme ordre. Du finder billetterne her.
 
Købt efter den 24. juni:
Sæsonkortholdere der har købt efter ovenstående data skal have en kode for at henteen billet. Skriv til [email protected] for at modtage en kode.

Sæsonkortholdere kan hente billetter helt frem til kampstart.

Spørgsmål sendes til [email protected].

Foto: Getty Images