Niels Frederiksen efter Lech Poznan: Der var positive elementer

27.06.2019 11:24

Den første træningskamp med cheftræner Niels Frederiksen på sidelinjen er spillet. Kampen mod Lech Poznan endte 1-0 til det polske hold, og efter bare halvanden træningsdag blev det en kamp, hvor der blev arbejdet med de nye fokuspunkter i presspillet og de offensive løbemønstre.

- Der var positive elementer, men der var bestemt også ting, som vi kunne gøre væsentligt bedre, og vi skal gøre væsentligt bedre. Det må vi træne på, men det er ikke så overraskende, for vi har kun haft to træninger, og man ved jo godt som træner, at alt ikke kommer til at sidde lige i skabet til at starte med.

- Så generelt fine momenter, men også ting vi skal blive bedre til, lød dommen fra cheftræneren efter opgøret mod Lech Poznan.

Og Niels Frederiksen har planerne klar for de kommende dagens træning.

- Vi skal være mere på bølgelængde i vores pres, og hvornår vi går i det høje pres og ikke gør det. Og så skal vi arbejde videre med vores positionering, når vi har bolden, så vi bliver endnu bedre på det område.

I kampen mod Lech Poznan var det to blandede hold, der optrådte i hver sin halvleg. Det var helt efter planen, men i de kommende dage begynder arbejdet på at finde frem til en startformation også.

- I går fik alle lov til at spille 45 minutter, og sådan bliver det ikke i de næste kampe. Der kommer vi til at fokusere det lidt mere, fortæller cheftræneren.

Næste kamp er på lørdag, hvor træningslejren afsluttes med en kamp mod Wisla Plock. Der er kampstart 17:00, og du kan se opgøret på Brøndby Indefra.