14. JUNI 2019 kl. 14:35
Team Rynkeby Vestegnen skydes i gang fra Fanzonen

Siden 2002 har Team Rynkeby stået – og cyklet – for velgørende formål i Danmark. Holdet cykler til Paris hvert år for at samle ind til børn med kritiske sygdomme, og i år vil cykelkaravanen for første gang få selskab af en delegation fra Vestegnen.

Navnet er Team Rynkeby Vestegnen, og afgangen mod Paris går den 29. juni fra Brøndby Stadion. Afgangen bliver markeret med et event i Fanzonen, hvor der vil være DJ og taler fra scenen, inden rytterne tager de første tråd på en lang tur til den franske hovedstad.

Team Rynkeby Vestegnen består af motionscykelryttere fra Vestegnen, og Brøndby IF er stolt samarbejdspartner, fortæller direktør Ole Palmå.

- Vi er rigtig glade for at kunne sende Team Rynke Vestegnen godt af sted fra Fanzonen. Og selvfølgelig skal det første hold fra Vestegnen have start her i Brøndby IF. Vi er stolte over at kunne bidrage til det gode formål, Team Rynkeby sætter fokus på, og vi håber at kunne sende dem rigtig godt på vej mod Paris med en festlig formiddag.

Hvis du også vil sende rytterne godt af sted mod Frankrig, kan du være med i Fanzonen, hvor der fra 8:30 er åbent med taler, morgenbord, musik og masser af hygge. Der vil også være rundvisning på Brøndby Stadion kl. 10:30. Eventet slutter omkring 11:30.

Foto: Team Rynkeby (Thomas Nørremark)