1. JUNI 2019 kl. 09:08
Ebbe Sand: Et svært farvel til Jaissle

Dagens nyhed om den kommende trænerkonstellation, bestående af Niels Frederiksen som cheftræner og Martin Retov og Jesper Sørensen som assistent trænere, betyder desværre et farvel til nuværende assistenttræner Mathias Jaissle efter knap to og et halvt år i klubben. Sportsdirektør Ebbe Sand fortæller her om et svært farvel.

- Jeg er rigtig ked af at sige farvel til Mathias Jaissle i denne omgang, da han er en talentfuld og dygtig ung træner. Han har været 100% dedikeret til opgaven i Brøndby IF og bidraget til den succes, holdet og klubben har oplevet de seneste sæsoner, og derfor er det et svært farvel. Jeg har haft en række snakke med Mathias, og her har vi faktisk været enige om, at vore veje skulle skilles efter denne sæson, så selvom det er svært, så er det rigtigt for begge parter.

Matthias Jaissle er ked af at sige farvel til klubben, men er enig i at tidspunktet er rigtigt.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke klubben for at vise mig tillid igennem min tid i klubben. Det har været en fantastisk klub at komme ind i, og jeg havde faktisk ikke forventet, at jeg ville få så stærk en tilknytning til klubben, som jeg har i dag. Jeg vil savne spillerne, trænerteamet, staben og alle i klubben, samt de fantastiske fans. Jeg ville ønske, jeg kunne tage alt med mig til mit næste trænerjob, men Brøndby IF vil altid være en del af mig fremadrettet. Tidspunktet er dog det rette for mig til at tage tilbage til Tyskland, hvor jeg skal påbegynde et trænerkursus, så jeg kan få min Pro-licens, da jeg har et ønske om at afprøve mig selv i cheftrænerrollen en dag. Derfor siger jeg farvel til Brøndby IF i dag som assistenttræner, men jeg vil altid være fan.

Du kan læse mere om det kommende trænerteam her.