1. JUNI 2019 kl. 09:02
Ebbe Sand: Det helt rigtige trænerteam

Brøndby IF og sportsdirektør Ebbe Sand har netop offentliggjort ansættelsen af Niels Frederiksen som kommende cheftræner, men det er ikke den eneste tilføjelse, der er til det kommende trænerteam i Brøndby IF. Martin Retov og Jesper Sørensen bliver nemlig de to assistenttrænere i den nye trænerkonstellation, fortæller Ebbe Sand.

- Vi har været grundige i vores arbejde, og brugt den tid der skulle til, for at vi kunne få den helt rette trænerkonstellation. Derfor er jeg også rigtig glad i dag, da vi har fundet den trio, vi mener, er den rette for os. Det har været afgørende at få sammensat et dygtigt trænerteam, der brænder for opgaven og for Brøndby IF. Niels, Martin og Jesper har stærke kompetencer, der supplerer og styrker hinanden, og jeg er ikke i tvivl om, at de sammen kan løfte de opgaver, vi har stillet dem overfor, så jeg er en yderst tilfreds sportsdirektør i dag.

Den nuværende cheftræner Martin Retov vil efter denne sæson dermed fortsætte i Brøndby IF som assistenttræner, og det er Ebbe Sand glad for.

- Martin har været en utrolig vigtig brik for os i dette puslespil. Han kender klubben bedre end de fleste, og han er stærk i relationerne med spillerne og staben, som alle har respekt og stor tillid til ham. Martin ved, hvilken mentalitet der kræves, når man spiller i Brøndby IF, og han er god til at få spillerne til at gå ind til træning og kamp med den rette gnist. Derfor er vi utrolig glade for, at Martin har takket ja til opgaven.

- I Jesper Sørensen får vi en taktisk stærk og analytisk meget dygtig assistenttræner, som er yderst detaljeorienteret. Jesper er dygtig til at få det meste ud af de spillere, han arbejder med, og gennem sin taktiske indsigt vil han kunne give spillerne ekstra våben i deres spil og dermed udvikle dem og holdet. Med Martin og Jesper ved Niels side, har vi en kommende trænerkonstellation, jeg ikke er i tvivl om vil lykkes.

Jesper Sørensen har tidligere stået i spidsen for FC Fredericia og Silkeborg IF som cheftræner, samt været assistent træner i AGF. I det sidste års tid har Jesper haft orlov fra fodboldverdenen, som han tilbragte i Canada med familien.

Derudover kan sportsdirektør Ebbe Sand også fortælle, at målmandstræner Claus Fallentin og målmandscoach Lars Høgh samt fysiske træner Ahorn Thode ligeledes fortsætter i klubben sammen med chefanalytiker Matthias Borst.

Du kan læse mere om ansættelsen af Niels Frederiksen som kommende cheftræner her.