27. MAJ 2019 kl. 15:30
Brøndby eSport deltager i Nordic Masters

Nordic Masters byder på FIFA i verdensklasse, når den absolutte top af nordiske FIFA-stjerner møder hinanden i direkte duel i slaget om Norden og æren af at kunne kalde sig det bedste FIFA-hold i regionen. Nordic Masters er en endagsturnering med deltagelse af i alt seks hold: Guld- og sølvvindere fra hver af de tre skandinaviske FIFA-ligaer: eAllsvenskan, eSuperliga og Altibox eSerien. Brøndby eSport endte som sølvvindere, hvilket betyder at vi skal se vores blågule drenge i aktion. Dette glæder ansvarlig for eSport, Jesper Larsen, som ser denne turnering som en stor mulighed, men forudser også at det bliver svært.

- Det er et rigtigt godt tiltag, at der bliver lavet en overbygning på de tre nordiske nationale ligaer, i form af Nordic Masters. Vi fra Brøndby eSport, vil gøre alt, hvad vi kan for at det bliver en dansk klub, der slutter øverst på skamlen, og selvfølgelig helst os.

- Generelt mener jeg, at niveauet i Danmark er højere end i både Sverige og Norge, hvorfor vi sammen med det andet danske hold nok må påtage os en vis favoritværdighed. Vores målsætning er at gå videre fra gruppen og spille os frem til en finale.

- Vi ved, at vi i gruppen skal møde de nykårede svenske mestre fra Malmå FF eSport, hvilket bliver en svær kamp, men jeg vil alligevel vurdere, at vi har gode chancer for et avancement fra gruppen. Vi tager turneringen meget seriøst og glæder os til at dyste imod vores nordiske nabolande.

Turneringen bliver afholdt søndag den 16. juni 2019 i forbindelse med verdens største esports-festival DreamHack Summer 2019 i Jönköping, Sverige, og derved får de tusindvis af besøgende esports-fans mulighed for at opleve professionelt FIFA i særklasse, ligesom de mange fans kommer til at bridrage med en helt særlig stemning omkring Nordic Masters.  Lige som ved eSuperligaen, så er det Discovery Networks som viser kampene.