14. MAJ 2019 kl. 11:00
Der er nu åbnet for sæsonkortfornyelse

Hvis du er indehaver af et sæsonkort til Brøndby Stadion, har vi nu åbnet for fornyelse til den kommende sæson.

Dit sæsonkort sikrer dig som altid din faste plads på Brøndby Stadion til alle hjemmekampe i Superligaen og Sydbank Pokalen.

Der er selvfølgelig stadig masser af fordele ved at have et sæsonkort – blandt andet forkøbsret til alle europæiske kampe, Derbyer på udebane, en eventuel pokalfinale og rabat i Brøndby Shoppen for blot at nævne et par stykker.

Du kan se alle fordele ved at have sæsonkort her.

Du kan forny dit sæsonkort her.

Hvornår
Fornyelsen starter i dag tirsdag den 14. maj og løber til og med 9. juni 2019. Herefter lukkes der for fornyelsen, og alle overskydende pladser bliver frigivet. Det åbne salg begynder den 17. juni 2019.
 
Byttedage
Hvis man ønsker at skifte plads eller tilkøbe nye pladser, afholder vi byttedage den 14. og 15. juni 2019. For at gøre brug af dette tilbud kræver det, at man får fornyet sit eksisterende sæsonkort inden den 9. juni 2019.
 
Priser
Hvis du fornyer dit sæsonkort fra sidste sæson, sparer du 10%.
Se alle kortpriserne her.

Europæiske hjemmekampe
Til europæiske kampe bliver pladserne med Sydsiden Nedre fordelt efter anciennitet via vores fordelsliste. Du kan læse mere om fordelslisten her.

Sæsonkort på Sydsiden Nedre
På baggrund af de udfordringer, der har været med tribunens beskaffenhed, vil første del af den kommende sæson fortsat være med nedsat kapacitet på Sydsiden Nedre.
 
Vi forventer, at arbejdet med tribunen påbegyndes i løbet af vinterpausen 2019/20. Så længe der er nedsat kapacitet på Sydsiden Nedre, gør vi opmærksom på, at der til kampe med højt fremmøde kan være nogle sæsonkortholdere, som vil blive henvist til en anden tribune end Sydsiden Nedre. Alle sæsonkort til Sydsiden Nedre vil være gældende til kampen, men alle kan ikke være garanteret en plads på Sydsiden Nedre grundet den nedsatte kapacitet.

Har du spørgsmål til fornyelse af dit/dine sæsonkort, kan du skrive til [email protected]

Foto: Getty Images