9. MAJ 2019 kl. 15:00
Brøndby IF kvinder vinder 3F Ligaen

Brøndby IF's kvinder kunne onsdag aften sikre sit 12. mesterskab på 16 år. Dette blev en kendsgerning efter 3-0-sejren over BSF. Det har været en sæson, som vi er gået ubesejret igennem, og hvor vi har chancen for at vinde ’The Double’, når vi lørdag den 18. maj møder Fortuna Hjørring i pokalfinalen på Brøndby Stadion.

Det var en glad og tilfreds cheftræner, som kunne se tilbage på en god sæson.

- Tabellen taler for sig selv. Vi har været suveræne i ligaen, hvor vi er ubesejret, og hvor vi har scoret 99 mål med én kamp tilbage. Vi har været spilstyrende, og vi har spillet rigtig mange gode kampe. Det har været en sæson, hvor vi har været lidt udfordret af skader og en masse landsholdsudtagelser. Men vi har jo klaret det rigtig fint.

- Det har betydet, at andre har måttet steppet op, og det må vi sige, at pigerne har gjort. Det her hold har rigtig meget potentiale til at udvikle sig til noget rigtig stort.

Pigerne har i skrivende stund fundet vej til netmaskerne hele 99 gange i indeværende sæson. 28 af disse mål står Nanna Christiansen for, og det undrer slet ikke cheftræneren, som vurderer, at hans topscorer er én af de bedste spillere herhjemme.

- Hun er en stjerne, så det undrer mig slet ikke. Hun er rigtig ydmyg og vil hele tiden lære nyt for at blive bedre. Hun stiller sig aldrig tilfreds, men kæmper hver dag for at blive bedre. Jeg er rigtig begejstret for, at vi har kunnet forlænge hendes kontrakt med to år. Jeg ser hende som den største stjerne herhjemme i 3F-Ligaen, og at hun så har været med i så mange år, gør hende kun endnu stærkere.

Den 18. maj har Brøndby IF's kvinder chancen for at vinde ’The Double”, når de møder sæsonens anden forhåndsfavorit, Fortuna Hjørring. Dette er en kamp, som de blågule spillere skal vinde, vurderer cheftræneren:

- Målsætningen er selvfølgelig, at vi skal vinde. Vi har vundet den de seneste to år, og vi går efter, at vi hiver den tredje pokaltitel på tre år. Selvom vi er favoritter, så ved vi, at vi skal være klar på dagen, for Fortuna har et højt top-niveau. Vi elsker de her finaler, og det er det, vi brænder for og har trænet for hele året. Vi vil gøre alt for at vinde 'The Double’ til Vestegnen.

- Vi håber på at se mange fans på stadion, for pigerne har virkelig kæmpet for at nå så langt i turneringen, og de fortjener en af de store oplevelser hjemme på Brøndby Stadion.

Kvindernes pokalfinale spilles på Brøndby Stadion lørdag den 18. maj kl.17. Der er gratis entré, hvis du henter din billet før den 18. maj. Mere info omkring billetter her.