11. APRIL 2019 kl. 16:14
Wilczek vil gå forrest til Derby

På søndag er det Derby-dag på Brøndby Stadion. FC København kommer forbi, og det bliver som altid et brag med meget mere end bare tre point på spil.

Spillerne er klar over betydningen af kampen, og vice-anfører Kamil Wilczek understreger, at spillerne er klar.

- Det er en speciel dag, en speciel kamp for os alle sammen – klubben, spillerne, fansene og alle de ansatte. Vi forbereder os som til de fleste kampe, men alligevel er det anderledes. Det er en anden fornemmelse. Det er en mere følelsesladet kamp, og vi er klar til på søndag.

Angriberen glæder sig til et fyldt Brøndby Stadion og opbakningen fra de mange fans.

- Der er tæt på udsolgt og derfor mange fans på tribunerne. De vil være bag os hele kampen, og vi går ud for at vise dem, at vi vil vinde den kamp, siger Wilczek, der understreger, at ’det ikke bare er en fodboldkamp’.

- En sejr giver tre point som i alle andre kampe, men selvfølgelig er det bedre at vinde et Derby. Vi vil vise, vi er stærkest på dagen.

I de seneste kampe har Kamil Wilczek haft anførerbindet på armen, og han er klar til at tage ansvaret på sig igen.

- Der er ingen tvivl om, at Benedikt Röcker er vores anfører, men hvis jeg bærer anførerbindet i den kamp, vil jeg gå forrest og gøre, hvad jeg kan for at bære holdet frem til sejr.

Der er stadig enkelte billetter tilbage på J. Jensen-tribunen. Du kan lige nå at sikre dig din plads her.

Inden kampen er der masser af muligheder for at nyde optakten med andre blågule fans i Fanzonen, Familie Loungen eller Ebbe Skovdahl Fan Lounge, der alle har fuldt program for dagen. Læs mere her.

Foto: Getty Images