2. APRIL 2019 kl. 16:14
Wilczek: Jeg elsker at spille med pres

På torsdag venter AaB på Brøndby Stadion i semifinalen i Sydbank Pokalen. Det er en kamp, som Kamil Wilczek glæder sig til, for presset for at komme i pokalfinalen får ham til at få endnu mere lyst til opgaven.

- Der er lidt mere pres på til en pokalkamp, for det er vind-eller-forsvind. Men pres er en del af at være professionel fodboldspiller. Jeg kan bedre lide at spille med et pres på skuldrene. Det er sjovere kampe, for der er intet værre end at spille en kamp, hvor der ikke er noget på spil.

- Jeg elsker at spille med pres, og de kampe er bare sjovere at vinde, forklarer Wilczek, der brænder for at komme i pokalfinalen igen.

- Det er en meget vigtig kamp. Vi vil gerne vinde pokaltitlen igen. Det er et af vores mål for sæsonen, og for at vinde den skal vi i finalen.

- Oplevelsen med finalesejren sidste år kan mange af os huske, og det giver os lidt ekstra motivation frem til kampen på torsdag, for det var en fantastisk oplevelse, som vi gerne vil prøve igen. Det er et af de bedste minder i mit liv at vinde den finale.

Dit sæsonkort gælder selvfølgelig til kampen, men har du brug for at købe billet, kan du sikre dig en her.

Der er som altid åbent i Fanzonen, Familie Loungen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge. Læs mere om programmet her.

Foto: Getty Images