3. MARTS 2019 kl. 21:05
Radosevic: Vi skal tage vores chancer

Det blev ikke til point i Odense, da ugens tredje og sidste kamp skulle spilles søndag aften. Værterne sejrede 2-0, og det var derfor en skuffet Josip Radosevic, som efter kampen kunne gøre status.

- Vi spiller rigtig godt de første 25 minutter og skaber chancer nok. Dem skal vi naturligvis score på, men vi ender med at lukke mål ind i stedet for, hvilket er hamrende frustrerende, for vi føler, at vi har styr på dem, siger midtbanespilleren.

Trods det skuffende nederlag kunne Radosevic dog få øje på en masse positive ting at tage med til næste kamp mod AaB.

- Vi kommer rigtig godt ud til anden halvleg og får skabt chancer nok til at komme tilbage i kampen. Dem skal vi igen udnytte bedre, for vi skaber nok chancer til faktisk at vinde kampen. Det er de ting, vi skal tage med videre til næste uges vigtige kamp mod AaB, og det er også de ting, vi tager med ud på træningsbanen allerede fra i morgen.

Foto: Getty Images