26. FEBRUAR 2019 kl. 13:35
Laursen: Vi skal være på tæerne

Superliga-bolden bliver for en stund holdt i ro, når det på torsdag gælder pokalturneringen. Vi er nået til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen, og modstanderen er Vendsyssel FF på udebane.

Når Brøndby-bussen forlader parkeringspladsen, er det med en trup i godt humør efter søndagens sejr over Randers FC på hjemmebane, fortæller angriber Nikolai Laursen.

- Der var fantastisk stemning efter kampen i søndags, og det var der også, da vi kom ind til træningen dagen efter. Vi havde alle sammen ventet på de her tre point og en sejr på hjemmebane, så det var skønt, fortæller Brøndby IF’s nummer 18, der ser frem til en krævende kamp på torsdag – ikke mindst mentalt. 

- Det bliver en svær kamp. Det er en pokalkamp, og i pokalen skal man være der, når det gælder. Vores mål er at gå videre, og man får kun den ene chance, ellers ryger vi ud. Så vi skal være helt klar på torsdag. 

- I pokalkampe kan man spille meget på kynisme. Det handler i højere grad om resultatet i den enkelte kamp, og kan man stille sig ned en hel kamp og så score på et hjørnespark til sidst, er man videre. Det handler derfor om at være på tæerne i alle situationer for både selv at score og især også holde modstanderen fra at score.

Med finalepladser de seneste to år og mindet om guldmedaljerne sidste år har pokalturneringen en stor plads blandt de blågule fans. Og for Nikolai Laursen, der spændt fulgte med i sidste års finale, betyder turneringen også en hel del.

- Personligt vil jeg virkelig gerne vinde en titel, så pokalen betyder rigtig meget for mig. Og det gælder selvfølgelig for hele truppen – alle prioriterer pokalturneringen meget højt.  

Der er kampstart i Hjørring på torsdag, og har du planer om at tage op og støtte Nikolai Laursen og holdkammeraterne, er der praktisk information at hente her.

Foto: Getty Images