26. FEBRUAR 2019 kl. 11:10
Faninformation om torsdagens pokalkamp i Hjørring

På torsdag går turen til Jylland, hvor Vendsyssel FF venter i Sydbank Pokalens kvartfinale. Kampen spilles på Nord Energi Arena, der har udebane afsnittet under ombygning, hvorfor vi har fået den nordlige del, af den østlige langside. Indgangen er dog den samme. Den er ved det nordøstlige hjørne på Skolevangen. 

Til opgøret vil det være muligt at købe billetter i døren, og der er ingen grund til at printe billetten, da der vil være mobilscannere ved indgangene. Vi opfordre til at købe billettern på forhånd, da der er under 150 billetter tilbage. 

Adresse og parkering
Adressen til stadionet er Tørholmsvej 10, 9800 Hjørring. Parkeringsmulighederne ved stadion er begrænsede. Fans af udeholdet, der kommer i bil, opfordrer vi til at parkere på grusparkeringen ved Palleskær Engvej, 600 meter fra stadion. 

Det sene spilletidspunkt og risikoen for forlænget spilletid betyder, at der ikke vil blive arrangeret fantog til kampen. Til gengæld kører Brøndby Supports bus som altid til kampen, og du kan booke en plads her.

Bus med Brøndby Support
Opsamlingsstederne er som følger:
10:45: Kalvebod Brygge (Opkørselsrampen v/Fisketorvet)
11:00: Hytten
11:35: Ølby Station
11:55: Ringsted N, afkørsel 36 (busstoppestedet ved rundkørslen)
12:30: Slagelse, rastepladsen Antvorskov N
13:00: Korsør, afkørsel 43, ved rundkørslen
13:30: Odense, afkørsel 50 (busstoppestedet v/rundkørslen)
14:15: Fredericia S, afkørsel 59, Bruger King
15:30: Århus, afkørsel 47, ved OK-tanken 
18:00: Stadion

Du kan købe billet til pokalkampen lige her.

Mere info til udefans her. 

Vind en VIP-oplevelse i Fanzonen.
Tjek ind til kampen via Groundhoppers app og deltag i konkurrencen om en VIP-oplevelse i Fanzonen.
Læs mere her.

Foto: Getty Images