8. FEBRUAR 2019 kl. 14:10
Vind VIP-oplevelse i Fanzonen

I efteråret kørte vi en konkurrence i samarbejde med appen Groundhopper, hvor vi ønskede at belønne de fans, som ser flest Brøndby-kampe på stadion - ude og hjemme.
 
Du deltog i konkurrencen ved at tjekke ind til Brøndby IF’s kampe via Groundhoppers app, og hver gang du tjekkede ind, modtog du et lod i konkurrencen om en VIP-oplevelse i Fanzonen.
 
Vi har nu trukket en vinder, som så imponerende 20 kampe med Brøndby IF i efteråret 2018. Vinderen har fået direkte besked og kan se frem til en fed oplevelse i Fanzonen sammen med tre venner.
 
Deltag i forårets konkurrence
Vi fortsætter konkurrencen i foråret, hvor du endnu en gang har mulighed for at vinde en VIP-oplevelse i Fanzonen.
 
Groundhopper er en app til fodboldfans, hvor du kan holde styr på de fodboldkampe, du har set, og samtidig konkurrere med dine venner om at se flest kampe og besøge flest stadioner.
 
Sådan fungerer det
Du deltager i konkurrencen ved at tjekke ind til Brøndby IF’s kampe via Groundhoppers app.
 
Du kan downloade Groundhopper her:
 
App Store.
Google Play.
 
Du kan tjekke ind til kampe på både ude- og hjemmebane, og du kan kun tjekke ind til kampene, hvis du er på stadion på kampdage.
 
Præmien
Mad og drikke ad libitum for fire personer. Egne pladser i lækre lædersæder i Fanzonen og egen tjener samt billetter til Sydsiden til en kamp i efteråret 2019.
Kampen, hvor præmien kan bruges, aftales mellem vinderen og Brøndby IF.
 
Sådan deltager du
Du optjener et lod, hver gang du tjekker ind til en kamp, så jo flere kampe du ser, jo større chance har du for at vinde.
 
Vi trækker vinderen efter den sidste kamp i forårssæsonen. Vinderen får direkte besked.