22. FEBRUAR 2019 kl. 09:30
Ebbe Sand: Fornyet spilleglæde og gejst i spillertruppen

Et par dage er gået siden trænerskiftet på Superliga-mandskabet, og der har allerede været ændringer at spore i hverdagen. Det fortæller sportsdirektør Ebbe Sand.

- Da alle havde sundet sig oven på mandagens begivenheder og en fridag tirsdag, kom der onsdag en frisk trup til træning, der er klar til at se fremad og tage de chancer og muligheder, der tilbyder sig, når man skifter træner.

- Martin og Matthias har allerede foretaget justeringer i forhold til hverdagen og træningen, som alt sammen er med til at løfte humøret i truppen og få noget spilleglæde ind i drengene igen, fortæller Ebbe Sand og tilføjer:

- Vi kommer stadig til at spille den presfodbold, som er stadsfæstet i strategi 6.4. Det ændrer sig ikke, fordi vi skifter træner. Presfodbolden er en del af vores identitet, og det er den, der skaber energien med fansene på stadion. Vi vil stadig begejstre dem, der kommer for at se Brøndby IF spille og give dem fodboldoplevelser, de har lyst til at være en del af igen og igen.

Han fortæller også, at Martin Retov og Matthias Jaissle er gået til opgaven med stor tro på tingene, og den ro og overbevisning, som det nye træner-team arbejder med, håber og forventer sportsdirektøren også viser sig på søndag, når Randers FC er modstanderen på Brøndby Stadion.

- En udskiftning på så central en post som cheftræneren vil medføre reaktioner for både spillere, ansatte og fans. Det er helt naturligt, men det giver os også en chance for at vise, hvor stærkt fællesskabet er i Brøndby IF.

- Det fælleskab er jeg sikker på, vi også kommer til at se på stadion på søndag mod Randers FC, hvor fansene kan være med til at banke selvtillid ind i spillerne, men den selvtillid skal spillerne også selv søge i form af en mandfolkepræstation. De skal ud og vise både fansene, sig selv og trænerne, hvad det er, vi står for i Brøndby IF. Det har de gjort så mange gange de seneste år med masser af succes til følge, og jeg er ikke i tvivl om, at Martin og Matthias er de rette til at få spillerne til at vise det igen.

Du kan købe billet til kampen her, og så er der selvfølgelig også forårspremiere i Fanzonen, som du kan læse mere om her.