13. FEBRUAR 2019 kl. 15:38
Grundspillet i Fanzonen

Når søndagens kamp i Esbjerg er spillet, hedder den næste opgave Randers FC hjemme på Brøndby Stadion. Det betyder også, at Fanzonen får sin forårspremiere, og der bliver masser at se frem til. 
Bl.a. bliver der afholdt Brøndby-mesterskabet i raflingdisciplinen 'snyd', sportsdirektør Ebbe Sand kigger forbi – og så skal der selvfølgelig quizzes.

Programmet for de to hjemmekampe ser ud som følger:

Brøndby IF – Randers FC
Den 24. februar kl. 18:00

Det er forårspremiere på Brøndby Stadion, og det samme gør sig gældende for vores populære Kahoot-quiz – selvfølgelig med fokus på dagens kamp mod Randers FC.
Sportsdirektør Ebbe Sand kommer forbi inden kampen og giver en status, og så vil der selvfølgelig blive vist fodbold på skærmene i Fanzonen hele dagen.

Brøndby IF – AaB
Den 10. marts kl. 18:00

Kampen mod AaB er den sidste hjemmekamp i Grundspillet, men der skal også findes en vinder i Brøndby-mesterskabet i rafling, hvor disciplinen bliver ’snyd’. Og det er ikke kun håneretten, der er på spil. Der vil også være lækre præmier på højkant, og det er gratis at deltage.
Du kan læse mere om reglerne og tilmelde dig her.

Der kommer også en spiller fra Superliga-truppen forbi Fanzonen til en snak om dagens kamp, og så skal vi ikke glemme den efterhånden traditionsrige quiz og masser af bold på skærmene.

Sidste kamp i grundspillet bliver på udebane i Horsens, hvor AC Horsens venter på Casa Arena.
Til kampen på Casa Arena må der ikke være tilskuere i udebaneafsnittet, så derfor åbner vi Fanzonen, så man stadig kan se kampen sammen med de venner og fans, man normalt deler udebaneoplevelserne med.

(se det foreløbige program under billedet)

AC Horsens – Brøndby IF
Den 17. marts kl. 17:00

Fanzonen åbner 90 minutter før kickoff. Kampen bliver vist på alle skærmene inklusive storskærmen.
En spiller fra Superliga-truppen kommer forbi, og der vil også køre Kahoot-quiz som til hjemmekampene.

Det endelige program for dagen vil blive fastlagt og offentliggjort i ugen op til kampen, og der vil være gratis adgang for alle til arrangementet.