19. FEBRUAR 2019 kl. 13:53
Retov og Jaissle midlertidigt trænerteam frem til sommer

Efter samarbejdet mellem Brøndby IF og Alexander Zorniger i går stoppede, er arbejdet mod den kommende kamp mod Randers FC og de resterende kampe i grundspillet, samt pokalkvartfinalen mod Vendsyssel, allerede i gang.

Sportsdirektør Ebbe Sand har haft samtaler med assistenttrænerne Martin Retov og Matthias Jaissle omkring den forestående opgave med at få løftet de sportslige resultater, og parterne er blevet enige om, at frem til sommer vil Retov få titlen som cheftræner og indgår i et meget tæt samarbejde med Matthias Jaissle.

- Både Martin Retov og Matthias Jaissle har gjort et rigtig godt arbejde som assistenttrænere for Alexander Zorniger. Han valgte de to som assistenter, fordi de begge er professionelle og dygtige trænere, som kender spillertruppen indgående. Det har ikke ændret sig over natten, og det var vigtigt for os, at den midlertidige trænerløsning ikke skulle bruge dage og uger på at lære staben, spillerne og vores måde at spille på at kende, for det er fire vigtige uger, der ligger og venter foran os.

- Derfor er vi også trygge ved at overlade Superliga-truppen til Martin og Matthias frem til sommerpausen. Samtidig vil jeg selv i den kommende periode rykke endnu tættere på spillertruppen, end jeg plejer, ved blandt andet at være tilstede til alle vores træninger, så Martin og Matthias får de bedste forudsætninger at arbejde ud fra. Jeg er meget glad for, at de har valgt at takke ja til muligheden, fortæller Ebbe Sand.

Martin Retov og Matthias Jaissles første opgave efter ugens træningspas bliver hjemmekampen mod Randers FC på Brøndby Stadion på søndag den 24. februar kl. 18:00.

Du kan købe billet til den kamp her, og der er selvfølgelig åbent i Fanzonen. Programmet for Fanzonen til de to hjemmekampe i grundspillet kan du se her.