Gammelbys kæreste: Det bliver mere intenst omkring kampe

14.02.2019 14:00

Jens Martin Gammelby er nok ikke så anderledes end professionelle fodboldspillere er flest, når det kommer til forberedelse og optimering af sin hverdag og kampdage. Og så er han måske alligevel en lille smule anderledes, fortæller hans kæreste, Marie Juul.

- Jens Martin går rigtig meget op i, at han får det rigtige at spise, og at han får sin søvn og får restitueret efter træning og kamp, men han er rigtig god til at skille tingene ad. Han ved, at jeg har mit eget studie, og det får jeg lov til at koncentrere mig om – og det meste af det huslige arbejde, fortæller Marie Juul med et smil.

- Men vi lever vores liv efter hans skema. Det er det, der styrer vores planer, siger kæresten, der godt kan mærke, når kampdagen nærmer sig – denne gang mod Esbjerg fB på Blue Water Arena.

- Nu nærmer søndagen sig, og så begynder han at trække sig lidt mere ind i sig selv. Han bliver mere intens, og fodbolden fylder endnu mere.

Efter skiftet fra Silkeborg IF i sommer brugte Jens Martin Gammelby meget af efteråret på at være skadet, og det var en helt ny situation for både højrebacken og kæresten Marie.

- I Silkeborg var han aldrig rigtig skadet, og pludselig var han så ude i lang tid i efteråret efter skiftet til Brøndby IF. Det fyldte rigtig meget, og det var svært for ham ikkeb at kunne gøre det, han allerbedst kan lide – at spille fodbold. Og der er vel ingen, der synes, det er fedt at gå på arbejde og ikke kunne deltage i størstedelen af arbejdet med sine kollegaer eller holdkammerater i dette tilfælde.

- Det er ikke ligeså så sjovt for en fodboldspiller at sidde på en motionscykel som at spille fodbold, så i den periode kunne jeg godt mærke, at der skulle han stryges lidt mere med hårene.

Nu er Gammelby dog skadesfri, og på den måde er hverdagen omkring træning og kampe vendt tilbage.

- Jens Martin er rigtig god til at dele det med mig og gøre mig til en del af hans fodbold. Det betyder meget, for jeg vil rigtig gerne støtte ham, men jeg kan også godt mærke, at når det ikke er gået, som han håbede.

- Heldigvis er han ikke som nogle andre spillere, der trækker sig helt ind i sig selv, og som bare vil være i fred i timerne efter kamp. Der vil Jens Martin gerne vende tingene med mig, og han er god til at forklare, hvad det er, han er utilfreds med eller glad for. På den måde hænger det hele også sammen, og det bliver til vores hverdag og ikke bare hans, lyder det fra Marie Juul, der på søndag skal se sin kæreste spille i Esbjerg mod EfB.

Har du ikke allerede købt billet til udebaneafsnittet, kan du gøre det her. Fodbold skal selvfølgelig helst ses på stadion, men er det ikke en mulighed, sendes kampen live på 3+ med kickoff kl. 18:00.