Brøndby Stadion – mere end bare fodbold

14.02.2019 12:00

Brøndby Stadion er et fodboldstadion. Det kan ikke komme som den store overraskelse for nogen, men når Vestegnens drenge ikke spiller bold på banen, bliver Brøndby Stadion brugt til mange andre begivenheder, både i hverdage og weekender.

Brøndby Stadion danner årligt rammen for ca. 100 events, som indeholder alt lige fra konferencer, møder, fester og fra tid til anden også bryllupper. 

- Ja, vi kan arrangere romantiske bryllupper – med eller uden fodbold som en del af temaet. Vi havde vores seneste bryllup i sommer, hvor 70 gæster med brudeparret fik fejret kærligheden sammen.

- Efter vi havde fortalt brudeparret, hvad vi kunne tilbyde og hvad de gerne ville have, endte de med at erklære deres kærlighed til hinanden på Brøndby Stadion.

- Faktisk var det kun den ene, som var interesseret i fodbold, hvor den anden ledte mere efter det romantiske, men efter de havde set vores muligheder, fandt de ud af, at begge dele kunne kombineres på Brøndby Stadion, siger Project Manager, Christian Tidemand

Så går du her på Valentinsdag og overvejer, hvordan dit Bryllup skal være, om du er fodboldfan eller ej – så kig nærmere her.