10. FEBRUAR 2019 kl. 18:50
Zorniger: Vigtigt med så hård en kamp

Kampen mod FC Nordsjælland endte med hele seks scoringer, tre til hvert hold samt tre straffespark. Og cheftræner Zorniger havde svært ved at acceptere de mange indkasserede mål, selvom han så lyspunkter i dagens opgør.

- FC Nordsjælland var i dag et bedre hold end os. Vi har haft mange af disse kampe før, hvor vi har været tættest på at vinde - men ikke i dag. Vi viste karakter og intelligens, efter vi fik Morten i spil, Radosevic tog ansvar og sparkede det sidste straffespark ind. Måden, vi indkasserer mål på, er dog svære at acceptere - især det andet og tredje mål. 

Det var første Superligakamp, hvor Hedlund og Uhre spillede sammen på toppen, hvilket cheftræneren var godt tilfreds med. 

- De spillede godt sammen. De havde lidt problemer i starten, men jo længere ind i kampen vi kom, desto bedre blev det. Især Simons fart er afgørende og en af grundene til, at vi fik ham til Brøndby. Nu handler det bare om at få ham spillet mere ind på holdet. 

Det blev en kamp, hvor der kom mange kilometer i benene hos spillerne, hvilket er en fordel for spillerne. 

- Det var vigtigt at vi havde sådan en hård kamp, så spillerne kan se, at det ikke længere er træningskampe. Dette bliver det sædvanlige tempo i Superligaen. 

Du kan se hele inteviewet på Brøndby Indefra. 

Foto: Getty Images