Lasse Vigen om træningslejren: Vi bliver ikke trætte af hinanden

25.01.2019 13:20

Truppen er som bekendt på træningslejr, og der bliver arbejdet på højtryk for at blive klar til turneringsstart, som venter om et par uger.

På træningslejren er der to – og ofte tre – træningspas om dagen, men det betyder ikke, at der er ved at indfinde sig lejrkuller på hotellet.

- Vi nyder stadig at være på træningslejr, selvom vi har meget på programmet – heldigvis bliver vi ikke trætte af hinanden, siger en smilende Lasse Vigen.

- Det er en af styrkerne ved denne gruppe. Vi arbejder knald hårdt, og vi presser hinanden til det yderste, men samtidig har vi det godt med hinanden. Vi er gode til at hive hinanden op, når trætheden melder sig. Så alt i alt har turen været meget givende indtil videre.

Flere Masterclass-spillere har budt sig til i opstarten, hvilket har resulteret i en invitation til træningslejren for Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm, Kasper Jørgensen og Mads Hermansen. Her har de præsteret godt og har vist, de er klar til at spille en større rolle.

- Jeg synes, de har gjort det godt i hele opstarten, og hernede på træningslejren har de lagt endnu mere på. De viser sig rigtig godt frem og udviser en stærk mentalitet. Der er absolut ingen af dem, der slår op i banen – tværtimod. De klør hele tiden på. De giver alt, hvad de har, og de forsøger hver dag at udvikle sig, og forhåbentligt lærer de en masse af at være med.

Den 10. februar venter første kamp i Superligaen, hvor FC Nordsjælland venter på Right to Dream Park. For at blive klar arbejder spillerne hårdt på at komme i den rette form inden sæsonstart.

- Vi er her for at kunne fokusere 100% på træningen og blive bedst muligt klædt på til sæsonstarten. Så nu arbejder vi hårdt imod den næste træningskamp, som er på mandag, hvor vi inden da kan nå at finjustere nogle ting gennem de næste dages træningspas. Så alt i alt en positiv træningslejr, som klæder os godt på at komme hjem og arbejde det sidste stykke frem mod turneringsstarten, lyder det fra Lasse Vigen.