Benedikt Röcker: For mange dårlige perioder i kampen

16.12.2018 21:15

Det blev ikke til point i årets sidste kamp mod Vendsyssel FF. Benedikt Röcker var en skuffet mand efter kampen især over, at det ikke blev til den afsked de afgående spillere havde fortjent:

- Der var perioder i kampen, hvor vi spillede fint ligesom der var perioder, hvor det ikke fungerede. At vi svinger i niveau i kampen gør, at vi lukker unødigt mange mål ind. Vi laver flere fejltagelser sammenlignet med de forrige kampe. Vi lukker mål ind på to indlæg, som er skuffende, da vi burde have en fordel i forhold til Vendsyssel i fysikken.

- Det mest skuffende er, at vi stopper en god stime i en kamp, hvor vi på papiret skulle have haft de tre point. Det er en skam for holdet, fansene og de spillere som forlader os, der er ikke så meget andet at sige lige nu.

Det gjorde også indtryk på Benedikt Röcker at se holdkammeraten Johan Larsson spille sin sidste kamp i Brøndby-trøjen.

- Det er ikke bare en god spiller vi mister i Johan. Vi mister også en ledertype og vores anfører. Udover det spillemæssige er Johan også en god ven, som vi allesammen kommer til at savne. Han har arbejdet hårdt for klubben og har bestemt aftjent sin værnepligt, lyder det afslutningsvist fra Brøndby IF’s nummer 4.

Foto: Getty Images