7. DECEMBER 2018 kl. 08:55
Fisker inden Vejle: Der bliver en god atmosfære

På søndag skal årets sidste kamp på udebane spilles. Det bliver i Vejle, hvor hjemmeholdet af samme navn venter, og Kasper Fisker forventer langt fra en let kamp.

- Det bliver selvfølgelig en svær kamp, som alle Superliga-kampe er. Vejle er den her gamle traditionsklub, der er tilbage i Superligaen, og selv om de ikke har fået så mange point, så har de spillet tætte kampe, og det er fedt, de er tilbage i den bedste række. Der er god stemning omkring klubben og en masse tilskuere, så det bliver en stor kamp med en god atmosfære, fordi vi også kommer med en masse fans.

- De kommer til at give alt i sådan en kamp, og vi ved, at vi skal være 100% klar, for ellers overmatcher de os i fart og intensitet, lyder det fra midtbanespilleren med 8-tallet på ryggen.

I sæsonens første opgør mod Vejle endte kampen 1-1, og det var ikke tilfredsstillende for Kasper Fisker, der gerne vil rette op på den kamp med en sejr.

- Vi vil gerne over og slå dem. De spillede en rigtig god kamp på Brøndby Stadion, og det er ikke et godt resultat for os på hjemmebane at spille uafgjort, så det vil vi gerne revanchere, understreger Fisker, der glæder sig til stemningen på Vejle Stadion.

- Det er vildt med de mange fans, der altid kommer med på udebane. Vi er efterhånden så forkælet, at det er lige før, man forventer, at der er udsolgt i udebaneafsnittet. Det er fedt, og det viser også lidt, hvilken kamp Vejle mod Brøndby er. Det er jo to store hold i dansk fodbold med masser historie.

- Og det er fedt, at fansene bakker os op i tider, hvor det ikke går godt. De fortjener også selv den oplevelse, det bliver på tribunerne mod Vejle – de har bakket os sindssygt godt op hele året, og nu er det sidste udebanetur i 2018, så den sidste kamp skal selvfølgelig også være fed, og det er de selv de helt rigtige til at sørge for.

Der er udsolgt i udebaneafsnittet i Vejle, men du kan se kampen live på 3+ med kickoff kl. 18:00.

Vi dækker også kampen live i tekstform på Twitter på profilen BrondbyLive.

Foto: Getty Images