6. NOVEMBER 2018 kl. 14:03
eSuperliga: Højdepunkter fra sejren over Vejle

I aftes blev den første eSuperliga runde trykket i gang, og for vores vedkommende var modstanderen Vejle Boldklub.

Fredberg og Dingo skuffede ikke, og første runde sendte tre point direkte ind på kontoen med en samlet sejr på 4-2. Du kan se highlights fra kampen ovenfor

Allerede i dag tirsdag spilles anden runde, hvor AC Horsens er modstanderen, og både Dingo og Fredberg glæder sig til at komme i aktion igen.

- Det føles vildt godt her dagen derpå, lyder det fra Fredberg, som godt kunne mærke nervøsiteten før den store premiere. Fem timer før det gik løs, kunne jeg godt mærke det, men jo tættere vi kom på kickoff, desto mere fokuseret og parat blev jeg. Det at få sejren, var en kæmpe lettelse, det kan slet ikke beskrives. 

Der var også lettelse at spore hos Daniel 'Dingo', der kunne tage sejren mod Vejles højt rangeret spiller 'LordHjorth'.

- Man får virkelig noget selvtillid, især når det er et så godt hold, som Vejle vi slår i premieren. De er to afsindigt dygtige spillere, og jeg kunne bestemt også mærke nerverne forud for kampen. At vi kan formå at vinde og i så overbevisende stil, som vi gør, det er meget tilfredsstillende for hele teamet, fortæller 'Dingo' med et stort smil.

Forud for aftenens kamp mod AC Horsens er de to Brøndby-spillere enige om forventningerne til anden runde - en sejr er det eneste, der tæller:

- Vejle er på papiret blandt top 3 i eSuperligaen, så kan vi slå dem, skal vi også kunne tage en sejr mod AC Horsens. Med al respekt for AC Horsens vil jeg ikke mene, de er blandt top otte. Så alt andet end en sejr vil ikke være tilfredstillende i aften, lyder det selvsikkert fra Fredberg.

Kampprogrammet til 2. runde: