31. OKTOBER 2018 kl. 11:45
Per Nielsen inden CL-brag i aften: LSK er stærke

Der er en plads i Champions Leagues kvartfinale på spil i aften, når Brøndby IF’s kvinder tager i mod det norske storhold LSK Kvinner. Og selv om navnet LSK ikke klinger lige så højt og godt som Juventus i den foregående runde, så skal man ikke tage fejl af dem, understreger cheftræner Per Nielsen.

- LSK er et rigtig stærkt hold med mange norske, landsholdsprofiler, og de har med landsholdet kvalificeret sig til VM foran Holland.

- Men vi fik et godt resultat med 1-1 i Lillestrøm, og nu skal vi gøre arbejdet færdigt. Vi er et ungt hold, men det var endnu yngre sidste år, hvor LSK jo var dem, der slog os ud af Champions League, så der ligger en lyst til revanche i holdet, lyder det fra Per Nielsen, der håber på samme opbakning til kampen i kampen, som der var til opgøret mod Juventus på Brøndby Stadion i sidste runde.

- Med over 8.500 på tribunerne skulle spillerne lige bruge fem-ti minutter på at vænne sig til kulissen – det er jo noget andet, end det de er vant til. Men da de havde taget det til sig, kunne man se, at de nød og brugte opbakning.

- Derfor håber vi selvfølgelig også, der kommer lige så mange i aften, for det er virkelig en hjælp på banen, når man kan mærke, at der står så mange bag en.

Der er kickoff på Brøndby Stadion kl. 18:00, og hvis vi ikke ses på stadion, kan du se kampen live på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.