20. OKTOBER 2018 kl. 14:05
Kaiser: Høj energi til træning

På mandag er der igen Superliga-fodbold på Brøndby Stadion, når OB er modstanderen kl. 19:00. Kampen er den første oven på landsholdspausen, der har givet mulighed for masser af træning for Brøndby-spillerne. 

Og Dominik Kaiser afslører, at der har været godt gang i bane 3 og 4 de seneste uger.

- Vi har haft fokus på den individuelle træning i starten af landsholdspausen, men i denne uge har vi igen trænet mere som en helhed. Og det har været hårdt. Vi har haft enormt meget energi i hele truppen, og det har man virkelig kunnet se på træningsbanen, hvor vi har haft nogle træninger med meget høj intensitet, fortæller den blågule nummer 7, der håber, at fansene på mandag også kommer til at se samme intensitet i kampen mod OB.

- Vi gik til pause oven på en sejr i Aalborg, hvor vi virkelig mærkede, at der var meget energi på banen, og hvor vi også i høj grad vandt på vores høje tempo og vores egen spillestil. Så alle vil gerne fortsætte det energiniveau og vise det på mandag, hvor der venter en vigtig hjemmekamp.

- Kampen mod AaB var en god sejr, og der var meget, der lykkedes, men nu skal vi sikre os, at det ikke bare var en enlig svale. Vi skal ind i en god stime og fortsætte med at spille vores spil, og så vil vi også meget gerne give fansene på Brøndby Stadion nogle sejre. Vi ved, at vi kan gøre det bedre på hjemmebane, og der er ikke noget bedre end at vinde foran sine egne fans. Så på mandag bliver det forhåbentligt første skridt mod en god stime på hjemmebane også.

Mandagens opgør er startskuddet til to uger, der byder på kampe mod både FCK og FCM, og Kaiser håber på, at det bliver to uger, hvor holdet kan komme ind i en god stime.

- Vi har nogle svære kampe i sigte, men jeg er overbevist om, at vi kan slå alle hold, hvis vi spiller op til vores bedste. Så vi ser frem til dem, for det er også en kærkommen mulighed til at vise vores værd. Vi har indtil videre vist det i glimt i denne sæson, men nu håber vi alle sammen på at kunne komme ind i en stime og vise vores kvalitet mere kontinuerligt. Og første skridt er mandagens kamp.

Der er kampstart mellem Brøndby IF og OB på mandag kl. 19:00, og du kan købe billet til kampen her. Der er som altid også åbent i Fanzonen inden, under og efter kampen – her kan du se programmet for Fanzonen.

Foto: Getty Images