Zorniger: Mangler struktur i holdet

16.09.2018 19:40

Et 4-2-nederlag var desværre slutresultatet, da Brøndby IF tog imod SønderjyskE på Brøndby Stadion.

Efter at have ført 2-1 på mål af Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, slog SønderjyskE til tre gange og kunne dermed tage tilbage til det sønderjyske med tre point, og cheftræner Alexander Zorniger var efter kampen skuffet over spillet.

- Vi har kvaliteten i holdet, men vi leder stadigvæk efter vores grundlæggende struktur. Offensivt leverede vi en ok første halvleg og skabte chancer, men som hold var vi ikke gode defensivt i hele kampen. Vi skal tilbage på træningsbanen og arbejde med det grundlæggende i vores spil.

- Vi skal gøre det endnu tydeligere for spillerne, hvad spillestilen kræver, for i arbejdet mod bolden var vi ikke gode i dag, og det er grundlaget for vores spillestil. 

Over 16.000 tilskuere havde fundet vej til Brøndby Stadion i eftermiddagens kamp, og trods nederlaget var opbakningen stor gennem hele kampen.

- Fansene var som altid fantastisk gode til at bakke os op i dag, så jeg forstår godt, at de var frustrerede over resultatet, og at vi ikke fik spillet til at fungere. 

Næste kamp i Superligaen er på udebane mod AGF på søndag kl.18:00. Over 2.300 Brøndby fans har allerede købt billet, så der er lagt op til et klassisk opgør mod aarhusianerne.

Foto: Getty Images