12. SEPTEMBER 2018 kl. 14:25
Landsholdsoverblik - Sådan gik det spillerne

Alt imens Superligaen har stået stille, har der for flere af Brøndby IF’s spillere været landsholdsopgaver at se til. Spillerne har i denne omgang spillet sidste kamp og er vendt tilbage til deres respektive trupper. Her kan du få et overblik.

Paulus Arajuuri
Det blev til fuld spilletid og to tilfredsstillende resultater for Paulus Arajuuri, som spillede UEFA Nations League for Finland. I det første opgør var det Ungarn, der kom på besøg. Her kunne Paulus Arajuuri, som til kampen var anfører, fejre, at Finland tog de tre point med en 1-0-sejr på et tidligt mål af den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki. I andet opgør kom Estland på besøg, og kampbilledet blev et déjà vu i forhold til første kamp. Kampen blev ligeledes vundet 1-0 med samme målscorer i starten af kampen.

Besar Halimi
Halimi stødte til Kosovos landshold og var med i kamptruppen til UEFA Nations League-kampen mod Færøerne. Det blev til 22 minutters spilletid i en kamp, hvor Kosovo beviste, at de var favoritrollen værdig. Halimi blev indskiftet i anden halvleg ved resultatet 2-0, og det resultat holdt til sidste fløjt.

Joel Kabongo
Det var for første gang, at Joel var med U21-landsholdet på tur, og her blev der spillet to kampe i EM-kvalifikationen. Holdet vandt begge kampe med 2-0 over henholdsvis Finland og Litauen. Det blev ikke til minutter i benene for Kabongo, som dog fik en smagsprøve på U21-landsholdet.

Mads Hermansen, Morten Frendrup og Jesper ”Jobbe” Lindstrøm
Onsdag den 7. september spillede U19-holdet det første opgør af to, da de mødte Norge på Hille IP i Gävle. I startopstillingen til kampen var både Mads Hermansen og Morten Frendrup at finde, mens Jesper ”Jobbe” Lindstrøm blev skiftet ind efter 73 minutter. Mads Hermansen havde flere vigtige redninger, som var medvirkende til, at Danmark kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en 2-1-sejr.
I det andet opgør mod Østrig fire dage senere startede de tre Masterclass-talenter på bænken. Kampen blev tabt 1-0, og undervejs i anden halvleg blev det til minutter for både Jesper ”Jobbe” Lindstrøm og Morten Frendrup.

Agust Hlynsson
For første gang var Agust Hlynsson med for Islands U19 hold, hvor det blev til debut for det unge Brøndby-talent. Turen gik til Albanien, hvor der var arrangeret to kampe mod værterne lørdag og mandag. Kampene blev afviklet under varme himmelstrøg, og det blev da også til fint med spilletid til Agust Hlynsson. I det første opgør lørdag startede Hlynsson på banen, og den kreative midtbanespiller fik de første 45 minutter i en kamp, som til allersidst blev tabt med 1-0. I ”returopgøret” mandag var det dog et noget andet kampbillede, da Hlynsson kom ind fra anden halvlegs start med stillingen 2-0. Hlynsson kunne her hjælpe sit hold til at udbygge den føring i en kamp, der endte 4-1 til islændingene.

Frederik Nørrestrand
U18-landsholdet var en tur i Israel, hvor det blev til to kampe mod værterne den 4. og 6. september. Her blev det til en plads i startopstillingen for Frederik Nørrestrand i en chancefattig kamp, som endte 2-0 til Israel. Det blev i opgøret til 31 minutter for Frederik Nørrestrand.
I det andet opgør blev den defensive midtbanespiller skiftet ind ved anden halvlegs start, hvor det blev til 45 minutter i kampen. Frederik Nørrestrand var blandt andet med til at stabilisere holdet, som ved pausen var bagud 3-0, men ved slutfløjtet havde holdet fuldendt et imponerende comeback, da det endte 3-3.