Zorniger: Glad for de tre point

26.08.2018 19:01

På to mål af Kamil Wilczek sikrede Brøndby IF sig en 2-1 sejr på udebane mod Vendsyssel FF.

Cheftræner Alexander Zorniger var efter kampen glad for sejren og viljen, spillerne viste som hold.

- Generelt var jeg tilfreds med indsatsen og det energi niveau, vi viste - især hvordan vi lykkedes med at få skabt rum bag deres kanter. Simon Tibbling var god til at finde disse områder og få sat vores offensiv op. Vi ved, hvordan mange modstandere ønsker at udfordre os i bagrummet, og det lykkedes vi ikke at dæmme op for hele kampen igennem, som vi ønskede, men vi viste god vilje.

Zorniger var ligeledes tilfreds med, at der blev vist vilje og energi fra hele holdet.

- Vi havde lavet en del ændringer i startopstiillingen til denne kamp, så jeg er glad for, at vi vandt. Holdet kæmper godt, og de er i gang med at finde den rytme, vi havde i store dele af sidste sæson. De nye ansigter suger til sig til træning, og i kamp skal de så prøve det af. Der er vi som hold måske stadig lidt afventende i at prøve ting af, men holdet viser, at de vil, og der var fin kommunikation på banen i dag.

Næste kamp for Brøndby IF er allerede på torsdag, hvor det gælder returkampen i Europa League playoff kampen mod KRC Genk. Der er kickoff kl.20:30, og har du ikke allerede sikret dig billet, kan du købe den her.

Foto: Getty Images