Schwäbe: Udebanemål kan være afgørende

21.08.2018 11:00

Fodboldspillere vil altid gerne vinde fodboldkampe. Men for målmænd ligger der en ekstra bonus i at kunne holde målet rent, og det bliver et af fokuspunkterne for Marvin Schwäbe på torsdag, hvor KRC Genk venter i Belgien i den første af de to playoff-kampe til Europa Leagues gruppespil.

- Det er vigtigt at starte ude og få et godt resultat, for vi tror på, at vi med vores fans i ryggen hjemme på Brøndby Stadion, godt kan slå Genk. 

- Derfor skal vi skal fokusere på det gode resultat og den gode indsats i Belgien. Det ville være fantastisk at kunne tage et udebanemål og en sejr med hjem, for udebanemål kan være afgørende, men vi skal meget gerne også holde dem fra at score, lyder det fra Brøndby IF’s nummer ét.

Selvom der er pladser i et europæisk gruppespil på spil, er det også vigtigt for Brøndby-holdet at fastholde måden, som holdet spiller på. 

- I Brøndby IF har vi en bestemt måde at spille på, og den holder vi fast i – også mod Genk. Det er den måde, vi er bedst på og kan skabe problemer for alle hold med vores presspil. Det skal være med til at sikre os det bedst mulige udgangspunkt til returkampen hjemme på Brøndby Stadion, hvor vores fans som sagt også kan komme til at spille en afgørende rolle, siger Marvin Schwäbe.

Kampen spilles på torsdag kl. 20:00 på udebane, mens returopgøret spilles på Brøndby Stadion den 30. august kl. 20:30.

Du kan komme til billetsalget til den kamp her.

Foto: Getty Images