10. AUGUST 2018 kl. 14:10
Fisker om Derby: Vi kan gøre ondt på dem
I går blev det til en komfortabel 2-0-sejr i Serbien. På søndag gælder det lokalopgøret mod FC København i Telia Parken. En af de Brøndby-spillere, som efterhånden har været med til lokalopgøret nogle gange - nemlig Kasper Fisker - ser frem til opgøret på søndag. Også selvom kampen kommer lige efter en europæisk midtugekamp.
 
- Det er et Derby, som aldrig er et problem at lade op til. Jeg tror, man kunne lade være med at træne i 14 dage eller spille kamp dagen inden, og alligevel så tror jeg, man vil være klar. Så det ligger lidt perfekt, selvom man normalt godt kan lide at have god tid og være restitueret inden kampene, fortæller Brøndby IF's nummer 8. 
 
- Der er en speciel energi, som burde være der i alle kampe. Men der er bare stor forskel på, hvilke kampe man spiller, det er en følelse man ikke kan få frem på samme måde, som i de her Derby-opgør, der bare er de største.
 
Kasper Fisker og holdkammeraterne kan se frem til sædvanlig stor opbakning fra udebanetribunen, og det er selvfølgelig også noget, der gør Derbyer helt specielle.
 
- Meget af det foregår på banen, men også dét at spille i en kulisse, hvor man ved, hvor meget det betyder for vores fans, som, må man sige, har haft overtaget her på det sidste i form af sejre. Det overtag vil vi gerne blive ved med at give dem, og det håber jeg, vi kan på søndag.
 
- At vi havde overtaget over dem i sidste sæson, giver os noget ballast. Det er lidt anerledes i denne sæson, hvor vi har troen på os selv og måden, vi spiller på, som kan gøre ondt på FC København. Derfor er det en god følelse, vi går ind til dette opgør med. 
 
Der er kickoff kl. 16:00. Hvis du ikke fik billet til det udsolgte udebaneafsnit, vises kampen på 3+. På Twitter vil vi som sædvanligt opdatere direkte på Brøndby Live.
 
Foto: Getty Images