Reserveligaholdet fra land med sejr

23.07.2018 17:55

OB var modstanderen for de blågule reserver i sæsonens første Reserveligakamp, som Brøndby-holdet vandt med 2-1. Et resultat og en præstation, som Martin Retov er fint tilfreds med.

- Vi starter lidt tøvende, og det første kvarter sidder OB på, men de sidste cirka 60 minutter leverer vi en rigtig fin indsats med mange gode individuelle præstationer. Vi brænder to straffespark, så vi kunne sagtens have vundet større, men det var en god præstation på mange områder, hvor spillerne gjorde sig til i forhold til spilletid på førsteholdet. 

- Vi får rettet lidt til på midten i starten af kampen og står derefter mere kompakt, og det gør, at vi opsnapper en masse bolde, som vi laver mange omstillinger, som Uhre og Bruus løber dybt på. Det gør ondt på OB, og der strækker vi dem rigtig fint, hvilket resulterer i en masse chancer – blandt andet et af straffesparkene. Så det var fuldt fortjent, at vi vandt, og vi kunne som sagt have vundet større, lyder ordene fra Martin Retov.

Reserveliga: OB - Brøndby IF
1-0
1-1 Mikael Uhre
1-2 Ertugrul Teksen

Brøndby IF's startopstilling

Andreas Bruus - Mikael Uhre

Agust Hlynsson

Morten Frendrup - Peter Bjur

Filip Blazek

Gregor Sikosek - Björn Kopplin - Anton Skipper - Jens Martin Gammelby

Benjamin Bellot

Bænken: Casper Hauervig (GK), Emil Staugaard, Frederik Nørrestrand, Lucas Rejnhold, Andreas Pyndt, Ertugrul Teksen, Magnus Warming.