13. JULI 2018 kl. 10:50
Hermannsson før Superliga-premiere: Fokusset er det samme

Den nye Superliga-sæson banker på, og Brøndby-fans og -spillere skal ikke sove mange gange, før den igen står på fodbold fra den bedste danske række. 

Randers FC er modstanderen for de blågule på mandag, og med en lang og hård pre-season bag sig er Hjörtur Hermannsson og resten af Brøndby-mandskabet klar til sæsonens første udfordring. 

- Fokusset er det samme som altid. Det er en ligakamp, hvor der er tre point på spil. Det er vigtigt med en god start, og vi skal bygge oven på den seneste gode sæson, fortæller midtstopperen, der glæder sig til på mandag:  

- Vi har selvfølgelig haft lidt længere tid til at forberede os, da vi har været igennem en hel pre-season, der leder op til kampen mod Randers. Efter den sidste træningskamp mod FC St. Pauli har det været en lang uge, hvor vi haft tid til at gå i dybden, men vi glæder os. 

Med ni sejre og fire uafgjorte ud af 17 Superligakampe på BioNutria Park Randers har de blågule det historisk pointmæssigt godt i det kronjyske. Trods den fine statistik forventer den islandske stopper en svær kamp i Superliga-premieren.

- Det bliver som altid en svær kamp mod Randers på en svær udebane, og de vil selvfølgelig forsøge at forbedre sig i forhold til sidste sæson. Vi har spillet mange gode kampe mod Randers, og jeg tror på, at det bliver endnu en god kamp på mandag.  

Kampen mod Randers FC giver også mulighed for, at de nye ansigter i truppen får debut i den blågule trøje. Og de nye spillere er faldet godt til i Brøndby-truppen, forsikrer Hermannsson.

- Humøret i truppen er rigtig højt. Vi har arbejdet meget hårdt, og de nye spillere ser skarpe ud, mens de ”gamle” spillere ser endnu skarpere ud end sidste sæson, slutter islændingen med et smil. 

Hvis du vil med til Randers og støtte Zornigers tropper på mandag, er der stadig mulighed for at sikre dig en plads til opgøret her. 

Vil du også være sikret en plads til alle Superligakampene på Brøndby Stadion, er et sæsonkort måske sagen. Læs mere og køb dit sæsonkort her. 

Foto: Getty Images