18. MAJ 2018 kl. 22:05
Uafgjort i Horsens

Drengene fra Vestegnen var i dag oppe mod AC Horsens i, hvad der inden kampen var blevet udråbt til en gyser. Og det endte det desværre også med at blive.

Kampen startede ikke særligt godt ud for de blågule, der havde svært ved at finde hinanden med afleveringerne, og i stedet spillede med på AC Horsens præmisser, som betød mange dueller og dødbolde i begge ender.

Det var da også AC Horsens, der kom til bedste muligheder i starten af opgøret. Som gjorde, at Frederik Rønnow hele tre gange måtte trække en fantomredning op af hatten.

Men i det 40. minut kom føringsmålet, og det var, tør vi godt sige, fra en uventet spiller. Et dårligt clearet hjørnespark fra AC Horsens gav Benedikt Röcker bolden lidt ude foran feltet, hvorefter han køligt trak den over til venstrebenet og smadrede op i hjørnet. Et fantastisk mål fra vores tyske midterforsvarer.

Knap nok havde jublen lagt sig, før Kamil Wilczek kunne gøre det til 0-2. Et velspillet angreb endte med en stikning i dybden til angriberen, som køligt trillede den ind bag Marcus Bobjerg.

Måske ikke helt fortjent, men ikke desto mindre gik de blågule dermed til pause med 0-2.

Anden halvleg blev igen en hårdt kæmpet affære, hvor de gule fra Horsens pressede på for at få reduceringen. Og i det 89. minut lykkedes det AC Horsens at skabe en spændende afslutning på kampen. Et frispark lidt ude for feltet, som  Kjartan Finnbogason sparkede under muren, også stod det pludselig 1-2.

Og i det 95. minut gjorde AC Horsens ondt værre. Efter stort pres opstod der endnu en mulighed til til Kjartan Finnbogason, som igen sparkede bolden ind bag Frederik Rønnow.

Dermed sluttede opgøret med det ærgerlige resultat 2-2.
Mandag venter der endnu en storkamp, når Aab kommer forbi et udsolgt Brøndby Stadion på mandag til sæsonens sidste opgør.