1-1 i sæsonens sidste Derby

06.05.2018 18:00

Kulissen, vejret og spændingen var der. Og selv om det ikke blev til femte Derby-sejr i stribe til de blågule, så kunne spillerne alligevel gå fra banen med et højt løftet hoved.

Allerede en time før kampen begyndte, var der en fantastisk stemning i Telia Parken skabt af begge fangrupperinger. Men da dommeren fløjtede kampen i gang steg lydniveauet lige et par decibel. Måske var det det, som tændte Brøndby-spillerne, fordi ligesom mod FC Nordsjælland sidste søndag kom de blågule ud til kampen som lyn og torden. Blot to minutter efter dommeren havde sat opgøret i gang, stod det 1-0 til de blågule, og igen var månedens spiller i april, Kamil Wilczek, der bragte de blågule foran.

Herefter sad Drengene fra Vestegnen på kampen, og havde blandt andet en stor mulighed med et frispark på kanten af feltet. Men efter et kvarters tid begyndte FCK at komme mere med i kampen, og langsomt overtog de fuldstændig spillet og pressede i store perioder de blågule langt tilbage på banen. Derfor kom det ikke som en overralske, da Sotiriou udlignede i det 43. minut.

Starten på anden halvleg var fuldstændig modsat slutningen på første. Nu sad de blågule lige pludselig på det hele, og fik presset FCK helt ned i deres eget målfelt. Desværre formåede de blågule ikke at udnytte presset, og derfor kunne FCK endnu en gang begynde at kæmpe sig vej tilbage ind i kampen.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage med gode chancer til begge hold. Den største chance gik dog til Kamil Wilczek efter 73. minutter, hvor han bare skulle sætte en inderside på et indlæg, men ind ville bolden ikke.

Herefter stod Brøndby IF for det meste i slutningen af kampen, men sejrsmålet udeblev og dermed sluttede årets sidste Derby 1-1.

En kamp, vi kan love ikke slutter uafgjort, er pokalfinalen på torsdag mod Silkeborg IF. Vi glæder os til at se jer.