Skæbnekamp for Brøndby IF's kvinder på søndag

03.05.2018 15:00

Brøndby IF’s kvinder kunne i fredags lade sig hylde som pokalvindere for 11. gang, da de besejrede KoldingQ med hele 3-0 i finalen. Og ligesom det ofte ses hos mændene, var det de finske kræfter på holdet, der sørgede for målene i kampen. Olga Ahtinen stod for 1-0-målet, mens hendes landsmand, Ria Öling, scorede de to sidste mål og dermed sikrede, at pokalen kom med tilbage til Vestegnen.

Men allerede på søndag venter der de blågule en ny finale, når de brager sammen mod 3F Ligaens førerhold, Fortuna Hjørring, i en uhyre vigtig kamp.

For Brøndby IF er nemlig fem point bag Fortuna Hjørring i tabellen, og derfor er tre point på søndag nærmest krævet, hvis Per Nielsens mandskab skal hive endnu et DM hjem igen.

- Det er en helt utrolig vigtig kamp for os. Hvis vi vinder på søndag, ved vi, at vi selv kan afgøre det, men hvis vi ikke vinder, så er det ikke længere i vores hænder, udtaler Per Nielsen og forsætter:

- Samtidig har vi jo selv bragt os i denne situation ved ikke at være helt klar i nogle af de foregående kampe. Men vi viste jo senest i fredags, at når vi rammer vores niveau, så kan vi slå alle, og vi har også slået Fortuna Hjørring tidligere i sæsonen, så jeg tror helt sikkert, at vi får alle tre point på søndag.

Brøndby IF’s kvinder håber på en flot ramme til topkampen, og cheftræneren tror ikke, at de tilskuere, der slår vejen forbi Bane 2 ved Brøndby Stadion på søndag kl. 13:00, kommer til at gå skuffede hjem.

- Jeg tror ikke, kampen bliver så låst, som man måske har set, at topkampe før i tiden har været. Det er to af de absolut bedste kvindehold, Danmark kan præstere. Derudover kommer der til at være en masse U- og A-landsholdspillere på banen, som, jeg tror, vil skabe en flot offensiv kamp.  

Så kom forbi Brøndby Stadion på søndag, hvis du har lyst til at støtte Brøndby IF’s kvinder i jagten på ”The Double”.
Du køber billet til opgøret ved indgangen til Bane 2.