15. APRIL 2018 kl. 19:15
Röcker: Jeg troede ikke, det kunne blive vildere

Et fantastisk underholdende og hårdt kæmpet Derby sluttede til sidst med en Brøndby-sejr, da Hany Mukhtar sparkede bolden ind bag Stefan Andersen på frispark i det 90. minut. Igennem hele kampen havde de godt 25.000 Brøndby-fans sørget for en fantastisk stemning, men man roligt sige, at det hele eksploderede ved sejrsmålet. 
Noget som Benedikt Röcker også tydeligt mærkede.  

- Det er helt ubeskriveligt. Jeg troede ikke, efter den sidste Derby-sejr hjemme mod FCK, at det kunne blive vildere, men det kunne det. Jeg troede, at jeg havde oplevet meget i min karriere, men der er ikke meget som kan slå det her.

- Man kan ikke sige nok omkring fansenes støtte. Da vi gik på banen i dag, var det en af de bedste følelser, jeg har prøvet i mit liv.  

Du kan se hele interviewet med den udmattede tysker på Brøndby Indefra. 

Den næste hjemmekamp for de blågule i Alka Superligaen er mod FC Nordsjælland den 29. april. Du finder din billet her.

Foto: Getty Images