Sen sejr til Brøndby IF

05.04.2018 21:10

En kold aften i Sønderjylland endte alligevel med en varm afslutning. Brøndby IF var ellers på en svær opgave ude mod SønderjyskE, på en endnu sværere bane.

Første halvleg var en lige affære med chancer i begge ender, men ingen af de to hold kunne få bolden over stregen.
SønderjyskE startede bedst i anden halvleg, men som kampen skred frem, kom de blågule også bedre og bedre med i kampen. Men to velspillende målmand i hver deres ende af banen sørgede for, at der ikke kom nogle mål, og det betød forlænget spilletid.

Det lignede længe, at det hele skulle afgøres i straffespark. Men i det 118. minut trillede bolden ud til Christian Nørgaard, som sparkede den helt forrygende ind til slutresultatet 0-1.

Næste kamp for Brøndby IF er hjemme mod AC Horsens på søndag i Alka Superligaen. Du finder billet til det opgør her.