Brug ferien på at se spillerne træne

27.03.2018 10:45

Ved du heller ikke, hvad du skal bruge din påskeferie på? Hvad med at tage ud til Brøndby Stadion og se Brøndby IF's Superliga-hold træne?

Med et meget interessant Mesterskabsspil rundt om hjørnet, der indledes på mandag med en kamp på udebane mod AaB, er alle, som har en tilknytning til Brøndby IF, velkomne til at komme ud og se en træning med spillerne og sende dem ordentligt afsted mod Aalborg – om man er fan, frivillig, spiller i klubben eller bare i nærheden af stadion er underordnet. Alle er velkomne til at komme og se med.

En træning tager typisk 90 minutter, og når træningen er slut, er spillerne altid flinke til at skrive en autograf eller få taget et billede. 
Drengenes fra Vestegnens træningstider i påsken ser således ud: 

Onsdag: 10:00 og 15:30
Torsdag: 14:00
Fredag: Fri
Lørdag: 15:00


Spillerne træner som regel på den nye træningsbane bagved stadion, men der tages forbehold for dårligt vejr eller andre uforudsete hændelser, som kan flytte træningen indenfor. Vi opdaterer her, hvis træningen foregår indendøre.

Husk også, at der stadigvæk er mulighed for at købe billet til udebaneafsnittet til kampen i Aalborg. Billetterne finder du her.