Riza Durmisi: Føler mig hjemme i Brøndby

21.03.2018 13:10

- Det er dejligt at være tilbage, hvor jeg føler mig hjemme. Jeg har brugt over halvdelen af mit liv her, og selv om det er med landsholdet og den røde del af hjertet, jeg er her, vil jeg også altid være blå og gul i hjertet.

Riza Durmisi nyder at gå rundt på Brøndby Stadion, og tager sig god tid til at komme hele vejen rundt. Det tydeligt, at gør noget ved landsholdsspilleren at være tilbage på sin gamle hjemmebane.

- Hvis jeg er hjemme, skal jeg altid ud og se kamp på stadion, hvis kampprogrammet passer. Det er rutine at skulle se noget god bold herude og så videre til familie og venner, fortæller Riza, der ser frem til kampen mod VM-deltagerne fra Panama i morgen aften.

- Der er en god stemning til landskampene, men vi kunne godt tænke os, at der kom endnu mere gang i den på tribunerne, og Brøndby-fans er suveræne til at skabe en god stemning, så jeg håber, der kommer mange af dem på stadion mod Panama.

- Det er fedt at spille på Brøndby Stadion igen. Selv det er i den gule trøje, jeg har mange minder herfra, så er det også noget specielt at spille i den røde landsholdstrøje herude.

Du kan købe billetter til landsholdets kamp mod Panama her.

Foto: Getty Images