11. MARTS 2018 kl. 20:40
Paulus: Vi må kæmpe videre

En svær kamp på Casa Arena i Horsens sluttede i dag 1-1. Brøndby IF var ellers kommet planmæssigt foran, men de gule fra Horsens svarede hurtigt tilbage og kunne i sidste ende sikre sig det ene point. Derfor var det også en tydeligt skuffet Paulus Arajuuri, som Brøndby Indefra fangede efter kampen. 

- Det bliver en rigtig svær kamp, men jeg føler at vi, især i første halvleg, har styr på det. Derfor ærgrer det mig også endnu mere, at vi ikke vinder. Vi kom virkelig for at få alle tre point, så lige nu føles det som et nederlag. Men nu tager vi det ene point, og så må vi kæmpe videre i de næste kampe, sagde den finske midterforsvarer, der i dag havde fået chancen fra start. 

Du kan høre resten af interviewet på Brøndby Indefra, hvor du også kan finde en masse andre reaktioner fra kampen. 

Næste kamp for Brøndby IF er på søndag, når Hobro gæster Brøndby Stadion. Du kan finde din billet til kampen her

Foto: Getty Images