2. MARTS 2018 kl. 14:00
Mukhtar: Sjovt at spille kampe for tiden

Det er ikke lang tid siden, slutfløjtet lød i Herning, og på søndag ruller bolden allerede igen, når OB besøger Brøndby Stadion. Og for Hany Mukhtar og resten af Brøndby-mandskabet er fokus også helt rettet mod søndagens opgør mod fynboerne.

- Det er sjovt at spille kampe for tiden, og vi glæder os alle sammen til kampen på søndag mod OB. Vi er fokuserede og er allerede ovre gårsdagens sejr mod FC Midtjylland, så nu handler det bare om at forberede sig til søndag, fortæller 10’eren, der ser frem til at skulle spille foran hjemmefansene på Brøndby Stadion.

- Det var en hård kamp i Herning, så nu skal vi bare hvile og sørge for, at vi er helt klar til kampen mod OB. Motivationen kommer helt af sig selv efter en vigtig sejr og udsigten til at skulle spille på Brøndby Stadion igen.  

Vil du støtte Mukhtar og resten af Brøndby-holdet, kan du sikre dig billetter lige her.

Foto: Getty Images