Rønnow inden FCM: God tro på tingene

01.03.2018 13:20

- Der en topkamp. Det er nummer et mod nummer to, og selv om det stadig er forholdsvis tidligt i sæsonen, er det er vigtig kamp, men det er ikke en afgørende kamp for slutningen af sæsonen, for vi skal møde dem to gange mere i foråret, siger Frederik Rønnow.

Landsholdsmålmanden er tilfreds med starten på foråret, og han ser gerne at formkurven fortsætter op ad.

- Det er dejligt at komme med 6-1 i bagagen fra kampen mod FC Helsingør, og vi gjorde mange ting rigtigt i den kamp – det har vi generelt gjort i forårssæsonen. Så skal vi selvfølgelig kigge på de ting, som vi ikke har håndteret rigtigt, og de små detaljer skal vi arbejde med. De skal sidde i skabet, for MCH Arena er et svært sted at spille, men vi tror på et godt resultat.

Det er et andet FCM-mandskab end det, der tabte på Brøndby Stadion med 4-0 i sæsonens første kamp, og det er Frederik Rønnow udmærket klar over.

- Vi har set FCM gøre det rigtig godt. De har lavet et skifte i deres måde at spille på, og det har givet pote, så vi skal analysere på, hvordan vi kan håndtere dem. 

- Vi har en god energi og masser af selvtillid i truppen, og det skal vi tage med ind på banen i aften.

Der er kickoff på MCH Arena kl 20:00, og du kan se kampen live på 3+.

Allerede på søndag er Brøndby-spillerne igen i aktion. Det er på Brøndby Stadion, hvor OB kommer på besøg. Der er kickoff kl 18:00, og du kan købe billet til kampen her.

Foto: Getty Images