25. FEBRUAR 2018 kl. 19:25
Zorniger: Offensivt festfyrværkeri

Den første kamp i 2018 på Brøndby Stadion bød på opgøret mellem Brøndby IF og FC Helsingør, og det endte med tre point til de blågule efter en 6-1-sejr. Alexander Zorniger var efter kampen meget tilfreds med spillet, men især glædede det cheftræneren, at holdet kunne give de mange fremmødte fans en god oplevelse på en ellers råkold februar-dag.

- Vores spillestil skal være underholdende for vores fans, og i dag leverede vi en underholdende kamp for vores fans. Især offensiven var i dag et festfyrværkeri, og det var dejligt at kunne belønne de mange fans på stadion med en stor sejr. Det var koldt derude, men vi gav dem forhåbentligt noget at varme sig på.

Zorniger så dog også et par enkelte skønhedspletter til trods for sejren og de mange mål.

- I vores restforsvar var vi måske lidt blåøjede i nogle situationer. Når vi som i dag kommer frem til så mange chancer og dominerer kampen, som vi gør, så tænker vi nogle gange mere offensivt end defensivt. Selv ved stillingen 6-1 jagtede vi flere mål, og så opstod der enkelte farlige situationer til FC Helsingør. Vi vil altid jagte flere mål, men vi skal undgå at give disse farlige situationer væk. 

Zorniger benyttede sig af alle tre udskiftninger i kampen, og med to nye mand i startelleveren var det en chance for flere i truppen til at vise sig selv frem.

- Som jeg sagde før kampen, er det i denne del af sæsonen, at alle i truppen kommer i spil. Efter 22 runder er det svært at undgå karantæner og skader, og det ved alle i truppen godt, så der er stor konkurrence om pladserne. Sådan vil det være i resten af sæsonen, så alle skal fortsætte med at levere til træning og bringe sig selv i spil, for vi har brug for alle i truppen.

Næste hjemmekamp er mod OB allerede på søndag kl.18:00, og du kan købe din billet her eller sikre dig et halvårssæsonkort her. 

Inden kampen mod OB, så skal Drengene fra Vestegnen dog først forbi MCH Arena, hvor FC Midtjylland lægger græs til. Det er på torsdag kl. 20.00 i Alka Superligaens 23. runde. Billetter til udebaneafsnit er udsolgt, men kampen kan ses på 3+, hvor der er optakt fra kl.19:00.