Brøndby IF indgår samarbejdsaftale med Orient Fodbold

05.02.2018 15:00

Brøndby IF kan med glæde præsentere Orient Fodbold som den første nye samarbejdsklub i 2018. 
I Brøndby IF er der et stort fokus på at stå stærkt på samarbejdsklubfronten, især i lokalområdet, og derfor vækker den nye aftale ekstra glæde hos koordinator, Steen Jølnæs: 
 
- Orient Fodbold deler mange af de samme værdier som Brøndby IF, så vi tror på, at denne aftale kan komme begge klubber til gavn, og være med til at udvikle Orient Fodbold endnu mere i de kommende år.
 
- Det er en klub, der tager socialt ansvar, som når de afholder børnehaveturnering, hvor de har fokus på børns vaner i forhold til kost og motion. Når de så samtidig har stor fremgang, specielt i de yngste årgange, så tror vi på et langt og udviklende samarbejde, der går begge veje. 
 
Formanden for Orient Fodbold, Micki Strømlund, er også meget tilfreds med aftalen. 
 
- Vi er rigtig glade for at præsentere en af Danmarks største klubber, Brøndby IF, som samarbejdsklub. Aftalen indeholder rigtig mange ting, der kommer os som klub til gode for eksempel træner/lederuddannelse og udvikling af spillere i vores eget træningsmiljø. Vores medlemmer kan ligeledes se frem til mange gode oplevelse med Brøndby IF.  Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet.
 
Samarbejdet betyder, at Orient kan deltage på trænerkurser og Trænerdagen i Brøndby IF, men også at de indgår som partnerklub i TOP-center Brøndby.