Målrigt remis mod de kinesiske mestre

22.01.2018 20:15

3-3 sluttede det på Rashid Stadium i Dubai, da Alexander Zornigers blågule mandskab til aften mødte Fabio Cannavaros mesterskabshold fra Guangzhou Evergrande F.C.

Kineserne lagde stærkt ud og kom foran både 1-0 og 2-0 inden for de første ti minutter af kampen, men Brøndby-holdet viste rygrad og fik sig kæmpet op på 2-2 på mål af henholdsvis Kamil Wilczek og Simon Tibbling. Guangzhou kunne dog gå til pause foran med 3-2. Seks minutter inde i anden halvleg udlignede de blågule på ny, da Kevin Mensah scorede til slutresultatet 3-3 med en hård, flad afslutning.

Husk, at du kan få reaktioner på træningskampen på brondby.com og Brøndby Indefra.

Næste gang, Brønndby-truppen skal i kamp, er den 29. januar, hvor Slavia Prag venter i den sidste træningskamp.